Aurareading / Aurahealing

We hebben allemaal een energieveld 'de aura' om ons heen. Daarin bevinden zich de chakra's. In de chakra's komt naar voren waar je energie goed stroomt en hoe je je energie vervormt en/of onderdrukt. Zowel in de aura als in de chakra's is een veelheid aan informatie over jezelf aanwezig.

Een goede aurareading geeft je een dieper inzicht in je huidige situatie en in je verleden. Ook in je functioneren en in je mogelijkheden. Dit werkt altijd positief stimulerend door in je dagelijks leven. Je kunt ook kiezen voor een vragen- of een relatiereading.

De duur van een reading is circa 90 minuten. De reading wordt digitaal vastgelegd en aan je opgestuurd zodat je later nog eens terug kunt luisteren.

Een aurahealing is een energiebehandeling. Deze activeert je zelfhelend vermogen, brengt je tot rust of juist tot activiteit. Er ontstaat weer een natuurlijke balans.
Er kan informatie naar voren komen over wat je te doen, te laten of te leren hebt om de eventuele ziekte of de onbalans in de toekomst te voorkomen.

De behandeling duurt circa 20 minuten.

Contactgegevens

Beijerland 45
  2716 CN Zoetermeer
079 - 321 32 05
06 18 73 89 91
info@jokevansomeren.nl
logo-rbnglogo-lvng